Omgeving

van Keizersberg

Prachtige locatie

Hotel & Restaurant Keizersberg is gelegen in Elsendorp, in het hartje van de Peel, aan de oude doorgaande weg naar Duitsland. Het gebied staat bekend vanwege haar prachtige fiets- en wandelroutes en is een favoriete bestemming van natuurliefhebbers. Overigens: Keizersberg heeft een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Ook dat is de gastvrijheid van Brabant!

Bezienswaardigheden in de buurt

Er is van alles te doen in de omgeving, van prachtige musea, zwembaden, gezellige plaatsen om bijvoorbeeld te winkelen tot diverse festivals en pretparken. U vindt er alles over in de speciale toeristische map die voor u beschikbaar is.

Gunstige ligging

Onze ligging is zeer gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen. Tevens is het station van Boxmeer, Deurne, Helmond en Cuijk dichtbij en zijn de vliegvelden van o.a. Dusseldorf, Weeze en Eindhoven prima bereikbaar.

Happen & Stappen

Paraderen door twee prachtige dorpen in de Peel – Elsendorp en Handel – zorgt voor een typisch vakantie-voor-één-dag gevoel. U stapt over de hei, door bossen en velden. Ontdek dit verborgen stukje Noord-Brabant nu zelf. In samenwerking met Foodies bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van het Happen & Stappen arrangement.

Hotel Keizersberg,

Boek uw verblijf nu online

Boek online direct uw verblijf in ons sfeervolle hotel om volledig tot rust te komen. Verken alvast de omgeving en krijg voordat u boekt alvast een impressie van ons stijlvolle hotel en restaurant. Zien we u snel bij Keizersberg?

Hotel boeken

Restaurant Keizersberg,

(H)eerlijk eten & drinken!

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner of lunch in het restaurant, daarnaast verzorgen wij ook buffetten, catering, compleet verzorgde barbecues, vergaderingen, koffietafels en nog veel meer. Wij bezorgen ook de (h)eerlijkste gerechten gewoon bij u aan huis. Zien we u snel bij Keizersberg?

Tafel direct reserveren