Restaurant Keizersberg

Lunchen en borrelen in restaurant Keizersberg

Bent u toe aan een heerlijke lunch, een lekker kopje koffie tijdens de fietstocht, of wilt u gezellig borrelen met vrienden? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Vergeet daarnaast ook dat verkoelende, ambachtelijke ijsje op een hete zomerdag niet! Bekijk hier onze lunch en borrel kaart.
Lunchkaart bekijkenTafel reserverenBorrelkaart bekijken

Dineren in restaurant Keizersberg

Op onze uitgebreide dinerkaart staan de heerlijkste gerechten die met zorg voor u worden bereid. Wij werken met de beste ingrediënten en dat proeft u. In ons restaurant wordt een menu van wild-, vlees- en visspecialiteiten geserveerd. Daarnaast heeft u ook keus uit diverse vegetarische gerechten. Voor de kleintjes bieden wij een kindermenu.
Dinerkaart bekijkenTafel reserveren

BBQ’en doet u met Keizersberg

Wij bieden diverse BBQ pakketten aan waar u uit kunt kiezen, combineren is uiteraard mogelijk. Vanaf 10 personen komen wij de gehele BBQ thuisbezorgen inclusief porseleinen borden, bestek, servetten, gasbarbecue (incl. gas), barbecuegereedschap en opschepbestek.
BBQ kaart bekijkenTafel reserveren

Restaurant Keizersberg,

(H)eerlijk eten & drinken!

Wij werken met de beste ingrediënten en dat proeft u. Ook kunt u bij ons terecht voor: buffetten, catering, compleet verzorgde barbecues, vergaderingen, koffietafels en nog veel meer. Wij bezorgen ook de (h)eerlijkste gerechten gewoon bij u aan huis. Zien we u snel bij Keizersberg?

Tafel direct reserveren

Overnachten bij Keizersberg?

Prachtige locatie, geweldige faciliteiten, ideaal!
Ambachtelijk eten: geweldige gerechten en een goede wijnkaart
Gratis parkeren beschikbaar bij het hotel
Onverslaanbare prijzen! Geen reserveringskosten!