Werken

bij Hotel & Restaurant Keizersberg

Vacatures

april 2, 2024

Medewerker bediening

april 2, 2024

Zelfstandig werkende kok

Wij bieden u een dynamische werkplek waar u zich welkom voelt en het beste uit uw zelf kunt halen. Bij Hotel & Restaurant Keizersberg kunt u rekenen op een fantastisch team om mee te werken. Wij doen ons werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Keizersberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in u geïnteresseerd en geven u de ruimte om uw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Hotel Keizersberg,

Boek uw verblijf nu online

Boek online direct uw verblijf in ons sfeervolle hotel om volledig tot rust te komen. Verken alvast de omgeving en krijg voordat u boekt alvast een impressie van ons stijlvolle hotel en restaurant. Zien we u snel bij Keizersberg?

Hotel boeken

Restaurant Keizersberg,

(H)eerlijk eten & drinken!

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner of lunch in het restaurant, daarnaast verzorgen wij ook buffetten, catering, compleet verzorgde barbecues, vergaderingen, koffietafels en nog veel meer. Wij bezorgen ook de (h)eerlijkste gerechten gewoon bij u aan huis. Zien we u snel bij Keizersberg?

Tafel direct reserveren