Vergaderen

bij Keizersberg

Zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen

Keizersberg biedt voor organisaties verschillende mogelijkheden in een inspirerende omgeving. Onze ruimtes zijn zeer geschikt voor congressen, vergaderingen, cursussen, workshops en andere (business) bijeenkomsten.
Bel ons voor meer nformatie

Moderne faciliteiten

Onze twee zalen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten zoals audiovisuele ondersteuning. Een zaal beschikt over een beamer met scherm voor presentaties en uiteraard microfoons voor sprekers.
De opstelling wordt naar wens ingevuld, bijvoorbeeld een vierkante tafelopstelling, U-opstelling of theateropstelling.
Bel ons voor meer nformatie

Diverse mogelijkheden

Voor grotere gezelschappen kunnen de beide zalen samengevoegd worden tot één. Voor kleine gezelschappen wordt de zaal dankzij een handig systeem van tussenwanden verkleind tot een passende ruimte. De grote zaal beschikt over airconditioning. Meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel ons voor meer nformatie

Hotel Keizersberg,

Boek uw verblijf nu online

Boek online direct uw verblijf in ons sfeervolle hotel om volledig tot rust te komen. Verken alvast de omgeving en krijg voordat u boekt alvast een impressie van ons stijlvolle hotel en restaurant. Zien we u snel bij Keizersberg?

Hotel boeken

Restaurant Keizersberg,

(H)eerlijk eten & drinken!

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner of lunch in het restaurant, daarnaast verzorgen wij ook buffetten, catering, compleet verzorgde barbecues, vergaderingen, koffietafels en nog veel meer. Wij bezorgen ook de (h)eerlijkste gerechten gewoon bij u aan huis. Zien we u snel bij Keizersberg?

Tafel direct reserveren